iklan nuffnang

aie & ain

Daisypath Anniversary tickers

my lil' Aydan

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, December 13, 2010

malam berinai with songket

Olla ladies~~~

actually, emak suggest kat sya pakai persalinan jawa, tp hmmm mcm x sesuai pula...hehehe sbb plan awal mlm berinai-baju jawa,sanding-songket. then time sya pergi jumpa mak andam, sya telah tukar smua on the spot.....sya pn x tau napa jd mcm tu....hehehehe nsb mak andam @ k.nani layan karenah sya dgn bgs nyer...hehehehe

time tgh2 discuss, sya blh bt ad hoc plan nak pakai songket mlm berinai besar bersama si dia.... huhuhu actually x plan pn nak pakai baju kebaya pendek tp time tgh survey2 baju, sya minat dgn design kain songket tu....baju dia kebaya pendek kot....x tau exact name design baju tu...apa yg blh sya ckp, baju macam hunny madu ni....weeeeeee:))))))))))))))) sya google baju kawin hunny madu utk tunjuk pd k.nani...hahahha giler kan sya ni.....then k.nani ada sketch design baju and kain dia....kat kain, bhgn tgh nak ltk bunga sket dlam keadaan melintang supaya x nampak kosong sgt.....hehehhee hep hep horray.........suka nyer.........

cantik kan baju dia, just x decide warna apa sbb at that time tgh blurr....depends pada k.nani nak bt warna apa yg cantik and hot next year....hehehehe



p/s:ada masa lagi utk sya diet then nmpak cantik+anggun mcm hunny madu time pakai kebaya ni....hahahaha diet please!!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Post a Comment