iklan nuffnang

aie & ain

Daisypath Anniversary tickers

my lil' Aydan

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, August 16, 2013

random story

Olla ladies~~~

hari ni dh dua hari kat lab, masih bluess lagi, almaklumlah dh seminggu lebih cuti raya...hmm sbar je la, bila nak dpt mood rajin...sapa tau ada jual x vitamin rajin??? nk beli...hehehhe

utk pengetahuan kwn2 blogger, dulu saya ada ckp, lepas dkt 3 mos lepas deliver sya nak further study abroad, tp x da rezeki sbb kuota utk luar negara dh hbs...setelah aydan umur 7 bulan baru saya sambung study...x pa la, may be bukan rezeki sya utk sambung luar..mana2 pn sama je, yg penting kena rajin+komited sepanjang study ni...kwn2 doakan saya success yea....saya skrg further my phd study at ukm....so, say good bye to parit raja, bt pahat, johor for almost 3,4 years...and welcome to bangi....

bulan 4 hari tu, saya official pindah bangi...b4 that survey rumah utk sewa, harga rm700 ke atas smua..end up husband ajak beli rumah...yes, kami decide last minute beli rumah subsale kat sg chua...alhamdulillah dh settle pn bulan 5 hari tu, jemput dtg ke rumah kami, sri ria apartment, taman sepakat indah...hehehe may be ada hikmah x study luar, saya dpt kumpul aset...hehehe 1 more thing, skrg yg bt lagi happy, aydan n mama dh x PJJ lagi dgn abah...that the important point...dekat setahun PJJ mmg terasa sgt...skrg bila dh stay sama aydan manja dgn abah dia...

aydan pula dh makin BIG BOY...skrg ni dia kena stay lama kat taska sbb sya kena committed dlm phd study sya...co-sv and sv suruh masuk lab dari 9pagi till 6.30ptg...OMGGGGGGGGGGGG mmg agak penat, tp harap2 berbaloi...mana x rajin stay kt lab, sbb co-sv ofis dia dalam lab juga..uwaaaaaaa mmg nak fb+blogging kat rumah je la...

time raya hari tu, mmg aktif sgt AYDAN skrg ni...pandai cakap NAK, DUCK, BIRD...hehehe so far nak ikut smua org, may be sbb duduk kat taska...ni dh 2 hr hantar taska nangis sbb dh cuti raya lama sgt..sorry sayang, mama byk keje nak settlekan...ni keje yg ptt kena submit after raya pn x siap lagi..huhuhuh


p/s: nk sambung beraya weekend ni blh...hehehe

1 comment:

  1. Nak dapatkan pakaian bayi/kanak2 berjenama yang berkualiti dan menarik untuk si comel anda dengan harga berpatutan? Jom shopping di Zaira Kids Cloth..

    ReplyDelete