iklan nuffnang

aie & ain

Daisypath Anniversary tickers

my lil' Aydan

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, July 3, 2012

tempat tido kesukaan aydan

Olla ladies~~

since dari lahir, aydan mmg i tidokan bawah, x nak pakai buai...my mum yg jaga i dlm pantang, so dia yg dok peluk aydan n dodoikan aydan pakai tgn kalau aydan meragam...then usia aydan sebulan i dpt juga rocker fisher price since ramai blogger beli (mama yg smgt)...time tu redha je, kalau aydan x mau, mmg nak paksa jgk dia duduk dlm tu...hehehe jahat x mama aydan...

alhamdulillah, dpt je, aydan mmg suka ddk dlm tu...kadang2 time pagi letak dlm tu, x tentu la...tp rocker tu mmg penyelamat utk i...pernah tu malam pn nk tido dlm rocker, tp i ksian plak, bila aydan dh lena, i angkat dia turun bawah...paling memudahkan bila time smua org nak mkan, so letak je aydan dlm rocker, so dia nampak smua org and dia x ksh pn dok dlm rocker tu janji dia involve skali...hehehe...brilliant aydan



ni masa hari 1st aydan dlm rocker tu...siap berbedung lagi...tp bedung kat perut je, tgn kaki smua dh keluar...hehehe


ni dia dh blh interact dgn toys yg sangkut2 tu...suka dia bila dgr music...


ni tgk dia lena dlm tu


zoom sket anak mama yg tgh lena tu...


muka lepas bangun tido...



since aydan suka lena dlm tu, so hubby ajak i cari lapik bawah tu utk bg aydan selesa...slalu kalau letak dlm rocker, angkat je peluh2 dia...so, i jumpa lapik stroller esprit dkt jusco, aeon melaka...actually it have 2 part, yg aydan tgh guna tu part utk bg aydan sejuk...satu lagi part, terbalikkn je, utk bg panas klau dlm air cond...blik shopping tu terus letak aydan, mcm biasa  lena selalu....



ni pose pg ni, i tglkn dia sbb dia lps mandi then i nk lipat kain...skali pusing lena dh dia tido dlm tu...seriuosly mmg berbaloi beli rocker tu...senang nk angkut sana sini pn...hehehe



p/s: syiok gomol anak sendiri...hehehe

11 comments:

  1. geram betul tgk mata bundar aydan dengan mainan2 dia yg tergantung tuh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe actually mata aydan ni bulat x tau ikut sapa...mata mama sepet, abah plak biasa je,dpt kt aydan bulat..mata hitam dia besar...

      Delete
  2. farish pon suka rocker tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo panggil farish ek, ingt adyan...hehehe dulu konon nak letak nama pangkal F utk aydan coz my hubby name ada pangkal F...last skali ambil pangkal A ikut i...rocker tu mmg sgt berguna kan...alang2 beli, beli yg selesa terus...baru berbaloi

      Delete
  3. CUTE LA AYDANN... mata boolattt

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mama dhia, mama aydan nak boolatt kan pipi aydan mcm dhia...hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. alhamdulillah, aydan mmg senang nak tido...kalau bawa keluar pn, even condition bising, dia lena mcm biasa...hehehe

      Delete
  5. salam kenal :)
    behave nyer aydan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal izla,
      rocker tu dh mcm buaian dia...hehehe

      Delete
  6. Salam, hi sis..tumpang iklan ye..hehe :)

    Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

    PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

    Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

    TQ!

    ReplyDelete